Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

søndag 8. januar 2012

Godt nyttår folkens!Nyttårshelgen fikk vi besøk av Besten, tante og onkel. Det var godt å være samlet etter at mamma døde.

Ungene gikk julebukk. Dette er en fast skikk her i Bergensområdet. De fleste ungene er ute og synger julesanger på nyttårskvelden og får godterier i posene sine.

Etterpå var det god middag: hjortestek...mmm...herlig!

Når middagen var unnagjort spilte vi Fantasi. Vi delte oss i lag og skulle mime forkjellige ting. Emilie og Thea Louise var bare helt herlig god på mimingen. Her ser vi tanten med Emilie og Besten..


Tilslutt ble klokken endelig 12 og det var på tide å komme seg ut for å se på alle de fine rakettene. En fin avslutning på det gamle året og en like fin begynnelse på et godt nytt år med mange fine stunder sammen med familie og gode venner.
Ingen kommentarer:

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger