Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

fredag 29. mai 2009

Så har jeg også prøvd meg på koffert...

Da jeg så de søte koffertene til Aina og Merethe ble jeg så inspirert at jeg måtte bare prøve jeg også. Resultatet ble en "ferieminne-koffert"... Fargene jeg har brukt er brun og sølv med små innslag av rosa. Den brune ble skikkelig røff sammen med sølv- kommer nok til å bruke dette flere ganger.
Midtstill
Engelsk mynt.. Syntes den passet til temaet..
Jeg har også satt på en mobil charms..
Inni kofferten har jeg laget noen lommer. Her kan man legge små hilsener eller gratulasjoner. Har ikke helt bestemt meg for hva om skal være oppi- tenkte bare jeg ville vise prinsippet ;)
Dette var skikkelig artig- blir nok ikke siste kofferten jeg lager!

1 kommentar:

Aina sa...

Den ble jo rålekker, og så passende med ferieminner(koffert-ferie) tenkte jeg ikke på engang;-D
Det ble jo kjempelekkert det speilet til Emilie også, perfekt til ei lita prinsesse.
De eskene til gjengen i barnehagen var søte, koselig avskjedsgave.
Enda flere lure ting jeg må lagre i hodet til senere anledninger hehe...
Klem fra meg.

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger