Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

fredag 22. mai 2009

For et rot...


Nå har vi bodd her i litt over to år... Og jeg er i gang med å rydde på boden. Helt utrolig med drit som samler seg altså. Jeg er ikke nådeløs med kastingen denne gang- har faktisk klart å fylle en liten lastebil ;) Grunnen til all ryddingen er at vi har tenkt å sette inn takvindu på boden og gjøre rommet om til et gjesterom. Så nå er det i tankeboksen for å finne ut hvor vi kan lage lure løsninger for lagring... Når vi en gang blir ferdig med denne ombyggingen vil den nåværende rekkehusleiligheten gå fra å være fireroms til å bli femroms med to bad og et "walk in closet". Skal bli spennende... Regner med at vi er sånn noenlunde ferdig med prosjektet til julen. (håper ihvertfall det)

3 kommentarer:

Aina sa...

Kjenner meg igjen der gett, rot og atter rot. Men jeg har ikke noe oppryddings/oppussingsprosjekt å skylde på, jeg bare roter punktum!
Blir jo den kåken og det er kjekt med gjesterom da, spesielt når en har venner i Romsdal som kommer rekende i tide og utide*ler*
Ville bare si: ha en super helg!
Klem fra alle oss.

Hilde sa...

He, he.. Alltid kjekt med besøk uansett når besøket kommer ;)
Klemz

Anonym sa...

Have mercy on rotet!

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger