Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

lørdag 28. januar 2012

Februar nærmer seg

En helg med avslapning, snille unger, fint vær og kjekt besøk.
Se så fine roser jeg fikk av min kjære på bursdagen...Emilie og jeg har laget lapper i dag. Smakte fantastisk. Viktig å ha de riktige klærne :)

Ser det ikke godt ut..?


Litt legobygging er alltid kjekt, både for store og små.. Ny kasse med 1600 klosser innkjøpt.

Og her er mitt prosjekt for tiden. Tenkte jeg skulle prøve meg på noe litt større strikkearbeid. Så da blir det en ny genser i str 8 år til minsten. Tenkte jeg også skulle strikke pannebånd og leggvarmere til.


I morgen er det meldt om nok en fin vinterdag, så da er planen å ta turen ut.. Får se om vi ikke får tatt noen fine vinterbilder.

Ønsker alle som er innom bloggen en fortsatt riktig god helg.
Hilde

Ingen kommentarer:

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger