Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

søndag 6. februar 2011

Ruskevær

Brrr....Februar og fremdeles vinter. Det har vært en helg med kulde, slaps og mye vind. Perfekt vær for litt scrapping med andre ord :)
Både jeg og ungene har vært aktive med papir og saks og her er noen av kortene jeg har laget.


Aner ikke hva som skjedde med bildet, får ikke snudd det riktig vei. Hmm, merkelig!

Kortene er laget i samme fargene, men det ene er til en kvinne og det andre til en mann.. Jeg likte utrolig godt det rutete arket. Må nok kjøpe flere av det. Jeg har fargelagt magnolia-stempelet med Touch-tusjer.
Nå skal vi ta på oss gode, varme klær og trekke litt frisk luft. Kanskje en tur ut i Øygarden og se om vi får noen fine skjærgårdsbilder.
Jeg ønsker alle en riktig fin søndag, kanskje blir det et innlegg til med bilder fra turen :)
Klem fra Hilde

Ingen kommentarer:

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger