Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

søndag 16. mai 2010

Dagens utfordring...


Utrolig hvor mye klær som samles opp.. Disse er riktignok rene :) Så nå er det bare å få brettet alt og inn i skap med dem... (hadde det bare fantes en maskin som bretter klær...)

Har lyst å ønske alle sammen en riktig god 17. mai feiring i morgen. Blir nok noen bilder som legges ut. Thea Louise skal jo gå i 17. mai-tog for første gang.. Gleder seg utrolig mye! Skulle bare ønske det ble opphold og kanskje et glimt av sol...

Klem fra Hilde

Ingen kommentarer:

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger