Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

søndag 25. april 2010

Jentene mine...er veldig opptatt av hår, klær og sminke for tiden. Og jeg sier vell ikke nei jeg heller når de har lyst å ha fletter i håret. I dag ble det to musefletter på minsten og en flette rundt hodet på hun eldste.. Fine ikke sant...?

2 kommentarer:

Aina sa...

Nydelige jenter ja, savner den tiden da det var bare å flette håret, her er det "mas" om klipp og farging ;-)
Hilse familien!

Hilde sa...

He, he.. Ja du har en stor jente :) Utrolig hvor bevisste de er i både klesvei, hår og sminke.. Thea Louise og Emilie ser på Hannah Montana og vil helst ha bare slike klær.. Skal hilse så mye tilbake :)
Klemz

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger