Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

onsdag 3. februar 2010

Gleder oss til besøk fra "Podlest"....

Til helgen kommer tante og onkel på besøk. Det gleder vi oss masse til! Og mandag kommer mormor. Supert med besøk... Skal nok finne på mye kjekt! Får håpe finværet holder seg og at vi slipper å handle sko denne gangen ;) (intern spøk; tante har aldri riktig sko med seg...)

Kanskje det blir litt scrapping også... Har sett litt på forskjellige blogger- bare helt utrolig mye fint! Får mange kule ideer, og klør etter å prøve dem ut :)

Uansett: vil ønske alle som er innom bloggen en fortsatt riktig fin uke og en glimrende helg ;)

Klem fra Hilde

Ingen kommentarer:

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger