Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

fredag 7. august 2009

Telefonselgere...

Fikk telefon fra den norske sjømanskirken idag.. (Er faktisk veldig imponert over arbeidet de gjør og synes i grunnen de gjør en god jobb for nordmenn som bosetter seg i utlandet.) Sørlendingen jeg snakket med var altså ute etter en pengestøtte. Men man kan ikke støtte alle foreninger som ringer og ber om hjelp og jeg og min mann har derfor valgt oss hver sin forening som vi støtter fast noen ganger i året. Men poenget kommer her... Jeg sa at jeg ikke var interessert (i en hyggelig tone) og ventet i grunnen at sørlendingen skulle gi seg med det. Men neida- nå gikk det over til masing og "du vet det er mange som har det vondt...får du ikke dårlig samvittighet ved å si nei?.." Noe så frekt. Ikke ga han seg heller og det hele endte opp med at jeg så meg nødt til å slenge på røret... Arg. Vet det ikke er den kjekkeste jobben å være telefonselger, men ta nå nei for et nei!
Kremt..ganske hissig nå.. Måtte bare få det ut ;) Bedre nå...

Ønsker nå alle en fin (fri for telefonselgere) dag ;)

2 kommentarer:

Aina sa...

Mange innlegg jeg ikke har fått med meg gett, skal jo vises når du kommer med nytt innlegg -men det har det ikke gjort:(
Nydelig bryllupskort, sikkert fint hvis du limer roser på de blomstene som allerede er på;-)

Skal hilse fra Merethe, hun sa også at jeg måtte nevne at det er en hardangersøm duk dere fikk i bryllupsgave og ikke en heklet duk hehe...
I kveld skal jeg scrappe med Belinda, det blir kjekt.
Hils familien!
Klem...

Hilde sa...

He, he.. ja det er jo forskjell ;) Må rette opp det.. Gleder meg til å se nye scrappeting fra deg- kos deg ikveld og hils..
Klemz

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger