Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

torsdag 20. august 2009

Stemningsrapport fra vestlandet...

For en dag!
Startet med overskyet og masse vind, klarnet opp og ble skyfri himmel og varmt for så å pøse i strie strømmer på kvelden.. Det eneste vi ikke har er snø og haggel.. (bør kanskje ikke si det for høyt..) Ellers går dagene, eller skal jeg si flyr dagene. Får jo ikke tid til noe. Men sånn er det når man har ny jobb, en jente som nettopp har begynt å skolen og en treåring å følge opp. Det bedrer seg vell.. ;) Uansett- Håper alle som er innom og leser bloggen har en hatt en fabelaktig uke så langt!

Klem fra Hilde

1 kommentar:

LENA sa...

Hei Hilde!
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :) Koselig!
Jeg har lagt ut en tutorial på pute esken som du kan se her: http://to-kreative.blogspot.com/2009/08/pute-eske-tutorial.html

Ha en finfin helg,
klem
Lena

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger