Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

tirsdag 2. juni 2009


Prinsessene mine fyller snart år...

og derfor kommer to ordentlige prinsessekort her.


Emilie har fått et slott i lilla toner. Ble inspirert av en blogg (husker desverre ikke hvilken- så på så mange..) Slottet er tegnet på frihånd og muren fremme kan åpnes som en bok.


Bak muren har jeg laget tags som jeg har skrevet hilsen og gratulasjoner på.


Thea Louise har fått et kort med temaet Askepott. Jeg tegnet også denne for hånd. (Skal forestille gresskarvognen for de som lurer ;) ) Selve vognen kan man lukke opp som en bok.

Jeg fant et bilde av Thea Louise der hun lener seg frem. Så når ser det ut som hun lener seg for å se på eventuelle tilskuere til vognen..

Selvfølgelig må Askepottskoen være med... ;)

2 kommentarer:

LENA sa...

Så morsomme prinsessekort!
Virkelig kreativt!

Hilde sa...

takk takk...

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger