Bildet mitt
Norway
Jeg heter Hilde og bor på Sotra. Jeg er gift med en flott mann og har to nydelige jenter på åtte og fem år. Jeg liker å sysle med alle mulige slags ting som fotografering, maling, scrapping, strikking og hekling. Jeg må nok innrømme at jeg liker sukkersøte, romantiske filmer, men synes også det er artig med en god actionfilm av og til. Favorittmusikken min er definitivt 80-talls svisker fra f.eks TNT, Stage Dolls og Guns'n' roses. For tiden jobber jeg som musikklærer på en helt ny ungdomsskole her på Sotra. Du som er inne og leser på bloggen min må gjerne legge igjen en liten hilsen :)

mandag 6. april 2009

Endelig var rommet ferdig...

Så kunne vi flytte inn på det nye soverommet vårt. Det er nå blitt et flerbruksrom som vi bruker mye. Kontor, bad, soveplass og faktisk litt tomleplass for barna ;) Helt supert!


Her må vi utnytte hver minste krok...

Nå mangler bare listing...

4 kommentarer:

Krøsus sa...

Ble jo knallbra rommet !!!

Aina sa...

Stilig, det ble jo kjempebra.
Av en eller merkelig grunn kom jeg meg ikke inn på bloggen din, men nå er jeg her;0)
Skal se de andre innleggene dine også.
Håper dere har hatt en fin påske.
Hils mann og barn!

Stor påskeklem fra meg.

Hilde sa...

Nei... Hører min søster også sier at hun har problemer med å komme inn på bloggen av og til.. Vet ikke helt hva som er galt..
Vi stortrives ihvertfall med det nye rommet og er veldig glad for at vi gjorde det. Kroken ble jo ikke brukt til så mye alikevell..

Anonym sa...

Mighty fint! Bra med en finsnekker i huset!

Bloggarkiv

Følgere

Besøkende siden jan. 2009

Powered By Blogger